Arbetsgivarkontakter

Grundutbildningen är 1 dag

Om utbildningen

Många av oss som jobbar med att stötta deltagare ut i arbete är mycket bra på arbetet med själva deltagaren men kanske sämre på företagskontakter. Det kan bero på flera olika orsaker. Blyghet, ovana med kontakter via telefon, mejl eller fysiska möten, inte veta vad man ska säga. 

Oavsett orsak så är en stor del av arbetet med att stötta personer ut i arbete kontakt med arbetsgivare. Det viktigt att det fungerar bra. Vår utbildning ger dig en förståelse för vad arbetsgivarna efterfrågar och hur vi ska kunna möta den efterfrågan, praktiska tips på förberedelser inför och genomförande av kontakter samt ”vård av företagskontakter. 

Målet med utbildningen är att få en utökad förståelse för vikten av företagskontakter samt genom teori och praktiska övningar känna dig säkrare på att genomföra företagskontakter med ökad kvalitet och bättre resultat. Utbildningen varvar teori med praktiska övningar och gruppdiskussioner.

Utbildningens innehåll

Målgrupp

Utbildningen är riktad till Jobbcoacher och övriga som stöttar arbetssökande som står långt ifrån arbetsmarknaden att välja, få och behålla en anställning. Det vill säga alla personer som kommer i kontakt med arbetsgivare och har behov av att boka in möten och övertyga arbetsgivare om möjligheter till praktik eller anställningar.

Låter det intressant? Hitta ett utbildningstillfälle...
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial